Rabekkporten borettslag, Moss

Rabekk ligger i det bymessige strøket mellom Moss og Rygge, og er et av de viktigste utviklingsområdene i Moss kommune. Transformasjonen av området fra bolig og industri til by er godt i gang, og ved åpningen av Rabekkgata mot Ryggeveien vil utviklingen skyte fart. Dette ser vi allerede konturene av i Varnaveien. Rabekkporten ligger ved krysset Ryggeveien og Rabekkgata og vil således, akkurat som navnet sier, bli porten til Rabekk.

Byggherre: Betongbygg Eiendom AS
Entrepriseform: Hovedentreprise
Prosjekttype: Leiligheter
Prosjektstatus: Fullført
Prosjektstart: 2012
Prosjektslutt: 2014

Rabekkporten borettslag består av 41 leiligheter fordelt på 2., 3. og 4. etasje. I underetasjen blir det parkering og boder med heis og trapp opp til leilighetene. På taket av KIWI, tilgjengelig fra byggets 3. etasje, er det en stor felles takterrasse med god plass til å slappe av i avskjermede omgivelser med fin beplantning og god utsikt. Her blir det benker og bord og gode muligheter for soling og grilling.

Leilighetene er lettstelte og har god standard med rasjonelle løsninger. Parkett i oppholdsrom og fliser på bad. Kvalitetskjøkken fra kjent leverandør.

Alle leilighetene har egen balkong/uteplass i tillegg til felles takterrasse. 

Fra leilighetene har du kort vei til dagligvarebutikken i 1. etasje. Gangavstand til Rygge Storsenter, Varnaveien og Melløsparken.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner