Solrøysa, Moss

Solrøysa er følelsen av å bo sentralt i naturskjønne omgivelser. Prosjekt Solrøysa ligger på Røysåsen i Moss, kun 5 minutters gange nord for sentrumskjernen.

Prosjektet ligger kun 100 meter fra sjøen og har en fantastisk utsikt utover Mossesundet mot Jeløy.

Trinn1, 28 leiligheter i bygg A og B er ferdig og tatt i bruk.

Trinn 2, 38 leiligheter i bygg C, D og E er under oppføring. Innflytting er beregnet mars/april 2018.

Byggherre: Betongbygg Eiendom AS
Entrepriseform: Totalentreprise
Prosjekttype: Leiligheter
Prosjektstatus: Fullført
Prosjektstart: 2014
Prosjektslutt: 2015

Leilighetene på Solrøysa er moderne og konstruert med tanke på å gjøre hverdagen lettere for alle som bor der. 

Fra garasjen er det heis til leilighetene som har energibesparende løsninger som vannbåren gulvvarme, balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt sprinkleranlegg. Solforholdene utnyttes maksimalt med storebalkonger og standarden er generelt god med fliser, parkett og strie. Leilighetene har livsløpsstandard iht. til TEK 10.Dette er den nyeste tekniske forskriften med skjerpede krav til bl.a. energiutnyttelse og isolasjon. Forskriften sikrer også at leilighetene er tilpasset rullestolbrukere. 

Vakker utsikt over Jeløya, Mossesundet og Oslofjorden gir området en maritim tilknytning, men det er skogen, med sine rolige omgivelser og flotte turterreng, som gir boligområdet særpreg. Det meste av bebyggelsen er oppført på naturtomter med knauser, gress, trær, busker og høydeforskjeller. 

Her er det godt å vokse opp, og skole og barnehage ligger i umiddelbar nærhet. Fem minutters gange til nærmeste dagligvareforretninger. Her finnes alt man forventer å finne i en bykjerne, samt godt utbygd offentlig kommunikasjon. Jernbanen går til Oslo eller Sverige, bussnettet frakter folk både lokalt, regionalt og til flyplassen på Rygge, og i rushtiden går Bastøfergen fire ganger i timen til Horten. Fra Solrøysa er det tre minutter med bil til E6. Alt dette gjør beliggenheten perfekt, ikke minst for pendlere.

Boligkjøpere er ingen ensartet masse, men har individuelle ønsker og behov for sin bolig. Det har entreprenøren Betongbygg tatt på alvor. En egen kundebehandler er behjelpelig med å avklare kundens behov for tilpasninger, såkalte tilvalg. Dette gjelder først og fremst overflatene. Men også endringer på kjøkken- og badeinnredning er mulig. Beliggenhet, utførelse, standard og bomiljø gjør Solrøysa til en boligdrøm som kan virkeliggjøres nå, og være din bolig for resten av livet. 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner